alle kategorier

Firma profil

Forside>Om os>Firma profil

Firma profil

        Zhangjiagang Gang Hang Warp Knitting Co., Ltd blev etableret i 1993 og dækker et areal på næsten 20000 kvadratmeter. Beliggende i Yangtze River Delta med udviklet økonomi, besidder Gang Hang fremragende beliggenhed og bekvem transport, tæt på det internationale handelscenter, Shanghai (ca. 1.5 times kørsel).

        Gang Hang tog føringen i introduktionen af ​​tricot kædestrikkemaskiner og vridningsenheder fra Liba Maschinenfabrik GmbH i Kina. På nuværende tidspunkt har Gang Hang 18 produktionsmaskiner, en årlig produktion på mere end 2000 tons og en årlig omsætning på mere end 40 millioner yuan.

        Forpligtet til udviklingen af ​​kædestrikningsfremstilling i over 20 år, har Gang Hang dannet et sæt komplet rimeligt fremstillingssystem og videnskabeligt effektivt virksomhedsledelsessystem. Fra indkøb af råvarer, vævning og farvning af greige stoffer til inspektion og fletning af færdige stoffer, giver Gang Hang høj prioritet til kvaliteten, kontrollerer strengt omkostningerne og tilbyder den bedste pris til kunderne.

        Gang Hang er certificeret af ISO-9001:2015 og GRS.

        Gang Hang producerer mesh-stoffer med mere end 100 slags specifikationer. Med den høje kvalitet og rimelige pris bruges vores produkter i vid udstrækning i sko, kasketter, kufferter, håndtasker, vaskeposer, kontorstole, barnevogne, boligtekstiler, sportsudstyr, medicinske forsyninger, militære forsyninger, bilcirkulerende vandrør osv. Derudover kan vi producere mesh-stoffer af enhver farve, bredde eller grad af hårdhed, brandmodstand, fluorescens, anti-UV, anti-bakteriel, plastbelægning, miljøvenlig og så videre i henhold til kundernes krav.

        Gang Hang er en stabil leverandør af GoodBaby, og leverer også bilcirkulerende vandrør til Toyota og FAW Group. I årevis har Gang Hang været meget anerkendt af markedet og vundet tillid fra kunderne på grund af den fremragende produktkvalitet.

1

FABRIKSINDGANG

2

TEKSTILWORKSHOP

3

TEKSTILWORKSHOP

4

GREIGE OPBEVARING

5

FÆRDIG STOFOPBEVARING

6

LÆSNINGSOMRÅDE

7

LÆSNINGSOMRÅDE

8

EKSEMPEL VÆRELSE

9

EKSEMPEL VÆRELSE

10

EKSEMPEL VÆRELSE

Hotte kategorier